Zalando in Februari

Februari is normaliter de slechtste maand voor modeketens, warenhuizen, kledingwinkels en kleding webshops. Dit heeft niet alleen te maken met het feit dat mensen weinig te besteden hebben door de feestdagen die net achter de rug liggen, maar ook doordat februari precies tussen twee modecollecties in hangt: de winter- en de zomer collectie. Februari is de maand dat de sale bijna afgelopen is en de zomercollectie langzaamaan binnendruppelt.
Modewinkels moeten dus creatief zijn om hun spullen te verkopen in Februari. Koning van de creativiteit in mode land is Zalando. Als je wilt weten hoe je op inventieve wijze je kleding en schoenen verkoopt, dan is het zeker verstandig om marketing foefjes af te kijken van Zalando.
Ook dit jaar is Zalando in de maand februari weer bezig met effectieve marketingtechnieken. Op dit moment proberen ze de bezoekers te stimuleren om kleding te kopen met de kreet “Magazijn leegverkoop, alles moet weg dus hoge kortingen”. Zo laten ze de bezoeker weten dat er vele producten in de aanbieding zijn. Op deze manier raken ze hun oude collectie makkelijk kwijt. Hoge kortingen doen namelijk veel. Daarnaast kunnen ze ook nog eens de koppeling maken met hun kortingscode. De kortingscode Zalando geeft namelijk nog eens extra korting op de kortingen die in de normale sale al gelden.
Naast de kortingen en kortingscodes laat Zalando op haar website ook de nieuwe zomercollectie prominent in beeld komen met mooie foto’s van modellen met de nieuwe collectie aan. Zo is Zalando een mooi voorbeeld voor kledingwinkels hoe je spullen te verkopen in een maand als februari.

Posted by Admin - 14 februari 2014 at 09:39

Categories: Algemeen nieuws   Tags:

Zalando op het punt van grootste tech-beursgang sinds 14 jaar

Sinds afgelopen weekend is Zalando overgegaan tot het inhuren van enkele grote banken. Deze grote banken moeten Zalando gaan adviseren bij een van de grootste Europese beursgang in de technologiebranche. Dit sinds het jaar 2000 toen internet echt populair werd. Dit is bekend gemaakt door de Britse krant Times.

De Times meldt dat Zalando, dat nu ongeveer 5 jaar bestaat, bij de komende beursgang ongeveer qua waarde kan oplopen tot maarliefst 5 miljard euro. De eerste helft van het afgelopen boekjaar had Zalando een totale omzet van ongeveer 809 miljoen euro. Op deze omzet is de schatting gebaseerd.

Voor enkele aanbieders zal dit zeer goed uitpakken. De Zweedse investeerder Kinnevik het namelijk een aandeel van 37% in het bedrijf Zalando. Daarnaast zijn er nog enkele grote investeerders die een groot aandeel in Zalando hebben. Een voorbeeld is de eigenaar van Vero Moda, Only en Jack & Jones.
Klik hier voor de kortingscode Zalando
10% korting op je bestelling via bovenstaande button!

Posted by Admin - 4 februari 2014 at 21:20

Categories: Algemeen nieuws   Tags: ,

Kortingsbon Zalando

De kortingsbon van Zalando is op deze website te vinden. Je kunt hier dus direct korting bij Zalando pakken. Dit wordt dan ook steeds meer gedaan waardoor we deze website up to date blijven houden zodat je altijd wel een actieve kortingsbon Zalando kunt vinden. Wat is nu precies een kortingsbon zalando.

Kortingsbon Zalando 2013

Een kortingsbon Zalando geeft je in je bestellingsproces een leuke korting op het totaalbedrag. Deze kortingsbon Zalando kan ook uit andere kortingen bestaan zoals dat je geen verzendkosten hoeft te betalen of dat je op een minimale bestelling pas je korting krijgt. Let dus altijd goed op de voorwaarden die aan een kortingsbon Zalando hangen. Het kan namelijk weleens voorkomen dat je korting bij Zalando niet geldig is. Daarnaast kunnen kortingsbonnen van Zalando ook verlopen.

Altijd een Actieve kortingsbon Zalando

Aangezien er veel kortingsbonnen van Zalando rondzwerven die niet meer geldig zijn, hebben wij iets makkelijks voor je bedacht. Bij ons krijg je namelijk direct een actieve kortingsbon Zalando in je mailbox door je even aan te melden. Je hoeft dus niet meer te zoeken maar krijgt deze direct naar je toegestuurd. Daarnaast is het een voordeel dat je elke maand de nieuwste actieve kortingsbonnen van Zalando toegestuurd krijgt. Zo kun je altijd shoppen met korting!
Klik hier voor de kortingscode Zalando
10% korting op je bestelling via bovenstaande button!

Posted by Admin - 13 juni 2013 at 14:18

Categories: Geen categorie   Tags:

zalando kortingscode 2013

De Zalando kortingscode 2013 wordt steeds populairder. Door de gemiddelde prijzen die Zalando hanteert ben je al snel op zoek naar een leuke korting waardoor je op zoek gaat naar de zalando kortingscode 2013. De zalando kortingscode 2013 is dan ook op deze website te vinden. De kortingscode Zalando vind je door de hyperlink te volgen.

Kortingscode Zalando 2013

De kortingscode Zalando 2013 is zo populair doordat in Nederland iedereen steeds meer korting wil. Korting is iets wat steeds meer in onze lifestyle voorkomt aangezien winkels steeds sneller en steeds meer klanten met kortingen proberen te trekken. De kortingscode Zalando 2013 is hier een voorbeeld van.

Zalando kortingscode 2013

Hoe krijg jij nu z’n leuke zalando kortingscode 2013? Meld je aan de rechter kan op deze website aan om direct een kortingscode Zalando in je mailbox te krijgen. Daarnaast is dit niet alles! We blijven je namelijk op de hoogte houden van unieke en goed kortingscodes waarmee je direct enorm bespaart op je bestelling bij Zalando.
Klik hier voor de kortingscode Zalando
10% korting op je bestelling via bovenstaande button!

Posted by Admin - 13 juni 2013 at 14:07

Categories: Geen categorie   Tags: